Lierbyen kiropraktrosenter ble etablert i 2015 av Fredrik Tidemann-Andersen. I 2019 endret klinikken navn til Styrk Helse. Klinikken består av kiropraktoer, fysioterapeut, muskelterapeut og massør.

Fokuset vårt er et tverrfagelig sammarbeid der du skal få en helhetlig vurdering av dine plager, samt en behandlingsplan med oppfølging & råd for hvordan du best kan ivareta din egen helse.

Vi har høyt fokus på tverrfaglig intern i klinikken, og har god kommunikasjon med de andre helseaktørene i Lier og omegn.

Kiropraktor Fredrik Tidemann-Andersen

Styrk Helse eies og drives av kiropraktor Fredrik Tidemann-Andersen. Fredrik er utdannet ved Anglo-European College of Chiropractic i England og har flere års erfaring som kiropraktor ved Kiropraktorsenteret i Volda. I tillegg til å behandle rygg, nakke, hodepine og svimmelhet som de fleste oppsøker kiropraktor for, har Fredrik også videreutdannelse innen ekstremitetsbehandling. Dette vil si skuldre, albuer, håndledd, knær og ankler. Videre er han utdannet massør og innen intramuskulær nålebehandling. Han har også lang erfaring med behandling av barn og gravide.

Fredrik jobber tverrfaglig og har god kommunikasjon og et godt samarbeid med de andre helseaktørene i Lier og omegn. Pasienter i alle aldre kan få hjelp hos kiropraktoren.  Han er offentlig godkjent kiropraktor og er medlem av Norsk Kiropraktorforening.

Kiropraktor Vilde Storvik Jacobsen

Vilde begynte å jobbe på Lierbyen Kiropraktorsenter sommeren 2020. Vilde er utdannet på AECC University College. I tillegg til å behandle generelle muskel og skjelettplager som rygg, nakke, hodepine og svimmelhet har hun stor interesse for idrettsskader, og har videreutdanning innen ekstremitetsbehandling. Vilde har også erfaring med behandling av spedbarn og gravide.

Vilde jobber tverrfaglig og har god kommunikasjon og et godt samarbeid med andre helseaktører i Lier og omegn. Pasienter i alle aldre kan få hjelp hos kiropraktoren. Hun er offentlig godkjent kiropraktor og er medlem av Norsk Kiropraktorforening.

Kiropraktor Silja Gustafsdottir

Silja brenner for å hjelpe kvinner til et godt svangerskap. Hun har de siste seks årene jobbet som kiropraktor ved Bekken og barn i Oslo, en tverrfaglig klinikk for mor og barn. Med erfaringer derfra har hun nå kommet til Lierbyen for å hjelpe mammaer, babyer og barn.

Særlige kompetanseområder er bekken- og ryggplager under og etter graviditet, ammeproblemer og tungebåndsproblematikk, gråt, uro og favorittside hos baby.

Ut over dette har Silja god erfaring og videreutdanning med å behandle nakkesmerter, kjeveproblematikk og hodepine.

Silja er mamma til to barn og blir å finne på klinikken mandag, onsdag og fredag.

Hun er offentlig godkjent kiropraktor og er medlem av Norsk Kiropraktorforening.

Fysioterapeut Renate Tjørn (i permisjon)

Renate Tjørn Seime er utdannet fysioterapeut ved OsloMet og begynte på Styrk Helse høsten 2019. Renate har tidligere jobbet i offentlig og privat praksis med opptrening av ortopediske og nevrologiske skader samt muskel-og skjelettplager. Hun er i tillegg utdannet idrettspedagog, og har erfaring som treningsinstruktør i mensendieckgymnastikk, aerobic, pilates og som instruktør for grupper med fokus på generell styrke, balanse og utholdenhet for unge og eldre, men også for hjerteopererte og pasienter med andre sykdomsbilder. Renate vil starte gruppetilbud ved Styrk Helse.

Hun er opptatt av å utføre en grundig undersøkelse for å kartlegge pasientens utfordringer og at pasient og terapeut i samspill blir enige om en behandlingsplan med utgangspunkt i pasientens egne mål. Pasienter i alle aldre kan få hjelp av fysioterapeuten og hun tar inn avtaler med kort ventetid.

Interesseområder for Renate er undersøkelse og rehabilitering av skulder, rygg, hofte og kne. Hun benytter seg av treningsprogrammer med enkle forklaringer (Exorlive) og har kjennskap til behandling ved hjelp av slynge (Redcord).

Renate er selv en person som har stor glede av fysisk aktivitet og har lang erfaring med generell helsefremmende trening og er svært glad i friluftsliv og langrenn.

Akupunktør og muskelterapeut HaiOu Xing

HaiOu er klinikkens muskelterapeut og akupunktør. Hans varme personlighet, lune vesen og 17 års erfaring som terapeut gjør ham til en stor ressurs i klinikken. I tillegg til den manuelle behandlingen er han opptatt av å hjelpe deg med gode hjemmeøvelser. HaiOu er utdannet ved Liaoning College of Traditional Chinese Medicine, Shengyang, China.

Fysioterapeut Daniel Zarkowski

Daniel er lidenskapelig opptatt av å forbedre livskvaliteten til pasientene siden. Han er anvarsfull og setter et tverfageig sammarbedi høyt. Med 10 års klinisk erfaring og videreutdannelse innen osteopati, slyngetrening, hjerte og lungetrening, pediatri og nålebehandling har Daniel verktøyene til å hjelpe deg.