Etter graviditet og fødsel går kroppen igjen igjennom store forandringer, både hormonelle og fysiske. Mange får raskt mindre bekkensmerter etter fødsel, mens andre har fortsatt plager. Smerter i rygg, skuldre og nakke er også vanlig på grunn av amming, byssing og bæring. Har du født ved keisersnitt vil du kunne ha god nytte av en undersøkelse hos kiropraktor. Behandlingen tilpasses hver enkelt og det er trygt å komme til kiropraktoren raskt etter fødsel, du trenger ikke vente 6 uker.

Mammaer skal ikke ha store smerter eller plager etter fødselen. Har du plager etter rifter eller andre fødselsskader skal du ha hjelp og bli tatt på alvor. Ved behov henvises du til annen behandling eller vurdering.

Ønsker du å begynne å trene etter fødsel og er usikker på hvordan du trygt kan komme i gang kan du få veiledning. Vi undersøker også delte magemuskler.

De første ukene og månedene etter fødsel oppleves av mange som ganske intense. Husk at en smertefri og velfungerende mamma er svært viktig for babyen din og resten av familien.

Kiropraktor Silja på Styrk helse har videreutdanning i behandling av kvinner under og etter fødsel. Har du spørsmål kan du ringe 32178181 eller sende en epost til post@styrkhelse.no.