Styrk Helse kiropraktorsenter ble etablert i 2015 av Kiropraktor Fredrik Tidemann-Andersen. Da under navnet Lierbyen kiropraktorsenter. Klinikken består av kiropraktorer, fysioterapeut, muskelterapeut/massør og akupunktør.

Fokuset vårt er et tverrfaglig samarbeid der du skal få en helhetlig vurdering av dine plager, samt en behandlingsplan med oppfølging og råd for hvordan du best kan ivareta din egen helse.

Vi har høyt fokus på tverrfaglighet innad i klinikken, og har god kommunikasjon med de andre helseaktørene i Lier og Drammen.

Se våre åpningstider på Kontakt oss.

Kiropraktor Fredrik Tidemann-Andersen

Styrk Helse eies og drives av kiropraktor Fredrik Tidemann-Andersen. Fredrik er utdannet ved Anglo-European College of Chiropractic i England og har flere års erfaring som kiropraktor ved Kiropraktorsenteret i Volda. I tillegg til å behandle rygg, nakke, hodepine og svimmelhet som de fleste oppsøker kiropraktor for, har Fredrik også videreutdannelse innen behandling av plager i skuldre, albuer og hender, hofter, knær og føtter. Videre er han utdannet massør og innen intramuskulær nålebehandling. Han har også lang erfaring med behandling av barn og gravide.

Fredrik jobber tverrfaglig og har god kommunikasjon og et godt samarbeid med de andre helseaktørene i Lier og omegn. Pasienter i alle aldre kan få hjelp hos kiropraktoren.  Han er offentlig godkjent kiropraktor og er medlem av Norsk Kiropraktorforening.

Kiropraktor Judith Johanne Torstvedt

Judith begynte å jobbe for Styrk Helse sommeren 2023. Da hun var ferdigutdannet kiropraktor, praktiserte hun flere år som kiropraktor i England før hun nå har kommet hjem til Norge. Vi er veldig glad for å ha Judith med på laget.

Judith vil primært være å finne på  vår klinikk på Liertoppen. Hun er en solid allmennkiropraktor men har ekstra utdannelse i behandling av barn og gravide. Hun er offentlig godkjent kiropraktor og er medlem av Norsk Kiropraktorforening.

Kiropraktor Silja Gustafsdottir

Silja brenner for å hjelpe kvinner til et godt svangerskap. Hun jobbet i 6 år som kiropraktor ved Bekken og barn i Oslo, en tverrfaglig klinikk for mor og barn. Siden har hun jobbet i Lierbyen og hjulpet mange mammaer, babyer og barn.

Særlige kompetanseområder er bekken- og ryggplager under og etter graviditet, ammeproblemer og tungebåndsproblematikk, gråt, uro og favorittside hos baby.

Ut over dette har Silja god erfaring og videreutdanning med å behandle nakkesmerter, kjeveproblematikk og hodepine.

Silja er mamma til to barn og blir å finne på klinikken mandag, tirsdag, torsdag og fredag.

Hun er offentlig godkjent kiropraktor og er medlem av Norsk Kiropraktorforening og Norsk forening for Barne- og Ungdomskiropraktikk.

Kiropraktor Eirik Bratlie

Eirik er utdannet fra Anglo European College of Chiropractic i England. Han har spesiell interesse for behandling av hodepine, nakke og rygg, samt smerter i armer og ben.

Eirik gjør en grundig undersøkelse for å kartlegge dine utfordringer. Dere blir sammen enige om en behandlingsplan med utgangspunkt i dine egne mål.

Eirik er har stor glede av fysisk aktivitet. Han er glad i friluftsliv og er et kjent ansikt på golfbanene i området. Som aktiv golfspiller med videreutdanning i idrettsskader har Eirik også spesialisert seg innen golfrelaterte skader.

Han er offentlig godkjent kiropraktor og er medlem av Norsk Kiropraktorforening.

Kiropraktor Johan Mørch Andersen

Johan begynte å jobbe på Styrk Helse sommeren 2023. I tillegg til å behandle generelle muskel- og skjelettplager som rygg, nakke, hodepine og svimmelhet har han stor interesse for idrettsskader. Han har videreutdanning innen behandling av plager i skuldre, albuer og hender, hofter, knær og føtter. Johan jobber tverrfaglig og har god kommunikasjon og et godt samarbeid med andre helseaktører i Lier og Drammen. Han er offentlig godkjent kiropraktor og er medlem av Norsk Kiropraktorforening.

 

Johan finner du på vår klinikk på Åskollen og i Lierbyen.

Akupunktør og muskelterapeut HaiOu Xing

HaiOu er klinikkens muskelterapeut og akupunktør. Hans varme personlighet, lune vesen og 17 års erfaring som terapeut gjør ham til en stor ressurs i klinikken. I tillegg til den manuelle behandlingen er han opptatt av å hjelpe deg med gode hjemmeøvelser. HaiOu er utdannet ved Liaoning College of Traditional Chinese Medicine, Shengyang, China.

Fysioterapeut Daniel Zarkowski

Daniel er lidenskapelig opptatt av å forbedre livskvaliteten til pasientene siden. Han er ansvarsfull og setter et tverrfaglig samarbeid høyt. Med 10 års klinisk erfaring og videreutdannelse innen osteopati, slyngetrening, hjerte- og lungetrening, pediatri og nålebehandling har Daniel verktøyene til å hjelpe deg.

Daniel Stokke Pettersen

Daniel er fysioterapeut på Liertoppen. Han ser helheten i dine plager og følger deg opp enten det måtte være behandling, øvelser eller en kombinasjon.