Lierbyen kiropraktorsenter ble etablert i 2015 av Fredrik Tidemann-Andersen. I 2019 endret klinikken navn til Styrk Helse kiropraktorsenter. Klinikken består av kiropraktorer, fysioterapeut, muskelterapeut/massør og akupunktør.

Fokuset vårt er et tverrfaglig samarbeid der du skal få en helhetlig vurdering av dine plager, samt en behandlingsplan med oppfølging og råd for hvordan du best kan ivareta din egen helse.

Vi har høyt fokus på tverrfaglighet innad i klinikken, og har god kommunikasjon med de andre helseaktørene i Lier og omegn.

Kiropraktor Fredrik Tidemann-Andersen

Styrk Helse eies og drives av kiropraktor Fredrik Tidemann-Andersen. Fredrik er utdannet ved Anglo-European College of Chiropractic i England og har flere års erfaring som kiropraktor ved Kiropraktorsenteret i Volda. I tillegg til å behandle rygg, nakke, hodepine og svimmelhet som de fleste oppsøker kiropraktor for, har Fredrik også videreutdannelse innen behandling av plager i skuldre, albuer og hender, hofter, knær og føtter. Videre er han utdannet massør og innen intramuskulær nålebehandling. Han har også lang erfaring med behandling av barn og gravide.

Fredrik jobber tverrfaglig og har god kommunikasjon og et godt samarbeid med de andre helseaktørene i Lier og omegn. Pasienter i alle aldre kan få hjelp hos kiropraktoren.  Han er offentlig godkjent kiropraktor og er medlem av Norsk Kiropraktorforening.

Kiropraktor Vilde Storvik Jacobsen

Vilde begynte å jobbe på Lierbyen Kiropraktorsenter sommeren 2020. Vilde er utdannet på AECC University College. I tillegg til å behandle generelle muskel- og skjelettplager som rygg, nakke, hodepine og svimmelhet har hun stor interesse for idrettsskader, og har videreutdanning innen behandling av plager i skuldre, albuer og hender, hofter, knær og føtter. Vilde har også erfaring med behandling av spedbarn og gravide.

Vilde jobber tverrfaglig og har god kommunikasjon og et godt samarbeid med andre helseaktører i Lier og omegn. Pasienter i alle aldre kan få hjelp hos kiropraktoren. Hun er offentlig godkjent kiropraktor og er medlem av Norsk Kiropraktorforening.

Kiropraktor Silja Gustafsdottir

Silja brenner for å hjelpe kvinner til et godt svangerskap. Hun har de siste seks årene jobbet som kiropraktor ved Bekken og barn i Oslo, en tverrfaglig klinikk for mor og barn. Med erfaringer derfra har hun nå kommet til Lierbyen for å hjelpe mammaer, babyer og barn.

Særlige kompetanseområder er bekken- og ryggplager under og etter graviditet, ammeproblemer og tungebåndsproblematikk, gråt, uro og favorittside hos baby.

Ut over dette har Silja god erfaring og videreutdanning med å behandle nakkesmerter, kjeveproblematikk og hodepine.

Silja er mamma til to barn og blir å finne på klinikken mandag, tirsdag, torsdag og fredag.

Hun er offentlig godkjent kiropraktor og er medlem av Norsk Kiropraktorforening og Norsk forening for Barne- og Ungdomskiropraktikk.

Kiropraktor Eirik Bratlie

Eirik er utdannet fra Anglo European College of Chiropractic i England. Han har spesiell interesse for behandling av hodepine, nakke og rygg, samt smerter i armer og ben.

Eirik gjør en grundig undersøkelse for å kartlegge dine utfordringer. Dere blir sammen enige om en behandlingsplan med utgangspunkt i dine egne mål.

Eirik er har stor glede av fysisk aktivitet. Han er glad i friluftsliv og er et kjent ansikt på golfbanene i området. Som aktiv golfspiller med videreutdanning i idrettsskader har Eirik også spesialisert seg innen golfrelaterte skader.

Han er offentlig godkjent kiropraktor og er medlem av Norsk Kiropraktorforening.

Akupunktør og muskelterapeut HaiOu Xing

HaiOu er klinikkens muskelterapeut og akupunktør. Hans varme personlighet, lune vesen og 17 års erfaring som terapeut gjør ham til en stor ressurs i klinikken. I tillegg til den manuelle behandlingen er han opptatt av å hjelpe deg med gode hjemmeøvelser. HaiOu er utdannet ved Liaoning College of Traditional Chinese Medicine, Shengyang, China.

Fysioterapeut Daniel Zarkowski

Daniel er lidenskapelig opptatt av å forbedre livskvaliteten til pasientene siden. Han er anvarsfull og setter et tverfageig sammarbedi høyt. Med 10 års klinisk erfaring og videreutdannelse innen osteopati, slyngetrening, hjerte og lungetrening, pediatri og nålebehandling har Daniel verktøyene til å hjelpe deg.